A.Mukienko laulu- ja tantsuansambli etendus “Kasakate Show”

20.oktoober

kell

19:00

20. oktoobril esineb Nokia Kontserdisaalis maailmakuulus Kasakate tantsu ja laulu- ansambel Aleksandr Mukinenko juhtimisel.

Kollektiiv on ainus omataoliste seas. Koori,balleti ja orkestri koosseisu kuulub üle saja artisti ning ansambel on asutatud põlise kasaka, Ukraina teenelise kunstniku Aleksander Mukinenko poolt, kes on Kasakate folkloori asjatundja.

Kollektiiv on läbi sõitnud terve maailma ja võitnud oma kunstiga nii eurooplaste südamed kui ka populaarsust kogunud vaatajate hulgas Idas. Kasakate tantsu ja lauluansambel on loonud oma põlistele tavadele ja kommetele toetudes omanäolise Kasakate teatri.

Meeletu vaimustus,ülemeelik hing,sõjaline vaprus ja mahlakas huumor-need on peamised jooned mis iseloomustavad kollektiivi esinemisi.Kontsertitel esinemisega edasiandev kasakate võimas energeetika ei jäta külmaks ühtegi pealtvaatajate gruppi publiku hulgas.

Dünaamika,rabav folkloor-see kõik on võrratu..Ansambli esinemine,mis koosneb kümnetest etteastetest,on tõeline etendus ja annab vaatajale võimaluse süveneda põnevasse kasakate kultuuri.Tunnetada tõelist ilu, mis kumab läbi poeetiliste kasaka- laulude ja vanade romansside,samas näha läbi leegitsevate tantsude ja lõbusate etteastete kasakaelu igapäevaseid olustiku stseene.

Aleksandr Mukienko show-programm on endasse koondanud kõik kasakate tunnusjooned Tereki alamjooksust kuni Kalmõki külade ja Doni staniitsadeni

Siin ta on-kuulus kasakate vägi!

Loe lisainfot Piletiinfo

Alexela Kontserdimajas toimuvatele üritustele on võimalik pileteid osta:

  • Piletilevi kassast Solaris Keskuse I korrusel
  • Piletilevi e-poest www.piletilevi.ee
  • Statoili jaamadest üle Eesti
  • Selveritest üle Eesti

Piletilevi müügipunktidest ostetud pileti hinnale lisandub üldjuhul teenustasu 0,90 € pileti kohta.
Alates 06.06.2016 rakendub Piletilevi.ee internetipoe kasutamise teenustasu 0,50 € pileti kohta. Ilma teenustasuta saab soetada pileteid järgmistest kassadest: http://www.piletilevi.ee/est/uldinfo/kuidasosta/teenustasud/
Eriürituste piletite teenustasude suurused võivad olla erinevad.

Piletimaailmast ostetud netipileti võib külastaja vahetada turvamärgistusega pileti vastu Piletimaailma müügipunktides. Prinditud pilet tagab sissepääsu üritusele!
NB! Kui Teil ei ole võimalust e-piletit printida, siis jätke meelde valitud ürituse andmed. Pileti saate Piletimaailma müügipunktist kätte, kui esitate ürituse andmed ja isikut tõendava dokumendi.

Kohapealt on võimalik pileteid osta Piletilevi kassast Solaris Keskuse I korrusel.

Täiendavat infot ürituste ja piletite kohta saab:

Sulge piletiinfo