Mora Godoy Tango Company show “Amor Tango”

27.oktoober

kell

19:00

“ MORA GODOY ON KÕIGE BRILIANTSEM TÄNAPÄEVA ARGENTIINA TANGO TANTSIJA JA KOREOGRAAF”

Mora Godoy, TANTSIJA JA KOREORAAF Buenos-Airesest on erinevate kontinentide kriitikute ja publiku meelest kõige säravam ja ebatavalisem täht Argentiina tango ajaloos.

27. oktoobril kell 19.00

NOKIA KONTSERDIMAJAS

Mora Godoy esitleb oma uut etendust –show «MILINGUERA” .

Mora Godoy on õppind Buenos-Arease ooperiteatri kõrgemas instituudis (Institute Superior de Arte del Teatro Colon). 12 aasta jooksul õppis ta klassikalist vene balletti. Alates 1990 kuni 1992 oli ta Modern Jass Ballet solistiks.

Sel ajal alustas ta ka tangoga. Aasta pärast alustas Mora Godoy soleerimist «Tango x 2” kompaniis koos Miguel Angel Zottoga etendustes “Tango aroom”, “Tango öö”. Need etendused, mis saavutasid edu nii Euroopas, Aasias ja ka Ameerikas, tõid tema jalge ette publiku ja kriitikud, tehes Mora kuulsaks.

Kuulsaks sai ta aastal 1997 Standfordi ülikoolis, kuhu kutsuti silmapaistev tantsijanna tango meisterklassi kursustele. Samal aastal esitas ka Mora Godoy San-Fransiscos oma fantastilise show «Tango fatal”, olles edukalt nii lavastaja, koreograaf kui ka show täht. 2000. aastal kutsuti ta Londoni esimesele tango festivalile, kus võrratu Mora esitas ning õpetas seda kirgliku tantsu, mis on argentiina rahvuslikuks iseloomuks.

Ühendades traditsioonilise tango klassikalise balletiga, on Moral õnnestunud uskumatu – ta on loonud oma stiili. Teda eristab dramaatiline sügavus, väljapeetud täpsus, suurendatud emotsionaalsus ühendatuna peaaegu brutaalse kirglikkusega. Kohaldatud salsa, mamba ja rumba rütmidega haarab see stiil publikut igal kontinendil!…

Aastal 2002 esitati muusikal «Tanguera” Mora Godoy, etenduse peakoreograafi ja juhtsolistiga, Buenos-Airese Rahvusteatris. Sellele etendusele anti maa juhtivate kriitikute poolt viis kõrgemat auhinda, üks neist silmapaistva koreograafia eest. Aastal 2003 sai see etendus Kõrgeima auhinna Ülemaailmsel kunstide festivalil Shangais (Hiinas).

Uus show «Tango Emocion”, mis oli lavastatud tema poolt 2004 aastal, võitis publiku südamed Soomes, Saksamaal, Hiinas, Brasiilias ja Tśiilis. Aasta hiljem plaksutati talle Caracas (Venezuela), Torinos (Itaalia), Moskvas ja Sankt-Peterburgis.

Mora Godoy oli erikülalisena kutsutud osalema Andriano Celentano teleshowsse RAI TV-s. Mora on mitmeid kordi esinenud kõige prestiiźematel lavadel esinedes koos tango esitantsija Maximiliano Guerraga. Aprillist 2007 Mora Godoy on etenduse «Tangorama» külalistäheks.

«…Ebatavaline elegantsi ja ideaalse tehnika kooskõla süütab kirgede tule. Suurt osa mängib etenduses valgus. Pidev varjude mäng paneb pea pöörlema ning tekitab tunde, et vaatajad on tantsus osalised. Trupis on muusikud, kes lisaks tango klassikalistele rütmidele, mida on loonud sellised heliloojad nagu Astor Piazzolla ja Francisko Canaro, esitavad ka omaloomingut. Klaver, kitarr, kontrabass, viiul ja kaunid paarid, kes liiguvad laval kergelt, peaaegu nagu lumehelbed, ning samas süütavad oma kirglikkusega inimeste südamed – seda ootavad vaatajad « BUENOS-AIRES TANGO ».

Loe lisainfot Piletiinfo

Alexela Kontserdimajas toimuvatele üritustele on võimalik pileteid osta:

  • Piletilevi kassast Solaris Keskuse I korrusel
  • Piletilevi e-poest www.piletilevi.ee
  • Statoili jaamadest üle Eesti
  • Selveritest üle Eesti

Piletilevi müügipunktidest ostetud pileti hinnale lisandub üldjuhul teenustasu 0,90 € pileti kohta.
Alates 06.06.2016 rakendub Piletilevi.ee internetipoe kasutamise teenustasu 0,50 € pileti kohta. Ilma teenustasuta saab soetada pileteid järgmistest kassadest: http://www.piletilevi.ee/est/uldinfo/kuidasosta/teenustasud/
Eriürituste piletite teenustasude suurused võivad olla erinevad.

Piletimaailmast ostetud netipileti võib külastaja vahetada turvamärgistusega pileti vastu Piletimaailma müügipunktides. Prinditud pilet tagab sissepääsu üritusele!
NB! Kui Teil ei ole võimalust e-piletit printida, siis jätke meelde valitud ürituse andmed. Pileti saate Piletimaailma müügipunktist kätte, kui esitate ürituse andmed ja isikut tõendava dokumendi.

Kohapealt on võimalik pileteid osta Piletilevi kassast Solaris Keskuse I korrusel.

Täiendavat infot ürituste ja piletite kohta saab:

Sulge piletiinfo